Archieven

Wegleggen is geen optie

Het boek is ongelooflijk spannend en laat je niet los. Wegleggen is geen optie. Het verhaal zo pakkend dat je het liefst in een ruk wil doorlezen en tegelijk niet wil dat het boek uit is. Ik heb een nieuwe favoriete schrijver ontdekt!

Interessant en uniek

Spannend, met een zakelijk tintje en toch heel persoonlijk. Interessant en uniek. Dat smaakt naar meer!

Toppertje

Kleinste kwaad van Floris Kleijne is een toppertje. Een realistisch verhaal dat je van het begin tot het eind in spanning houdt.

Zéér interessant leesvoer

Spannende en onverwachte plotwendingen met aandacht voor menselijke relaties maken van Floris Kleijne zijn tweede thriller zéér interessant leesvoer!

Zou verfilmd moeten worden

Voor mij is Kleijne een van de betere Nederlandstalige thrillerschrijvers en ik denk dat deze serie zich ook uitermate goed leent voor een omzetting naar een televisieserie. Ik zou hem zeker gaan kijken.

Waardige opvolger

Zorah en Roelant zijn echt tot leven gekomen in Kleinste kwaad; een waardige opvolger van Klaverblad.

Steengoed

Klaverblad is echt steengoed. Iedere keer als ik denk dat ik weet hoe het in elkaar zit, komt er weer een plotwending, die me weer laat inzien dat ik compleet verkeerd zit. De hoofdpersonages Zorah en Roelant zijn ontzettend goed uitgewerkt en vooral voor Zorah heb ik meteen een zwak. Klaverblad heeft de Schaduwprijs 2021 gewonnen en dat is volkomen terecht.