Over de schrijver

Fotografie door Jasper van Es

Geboren en getogen in Amsterdam begon ik met schrijven zodra ik had geleerd om zinnen te bouwen, eerst handgeschreven in steeds hogere stapels blocnotes, daarna op een eeuwenoude en monsterlijk grote IBM-typmachine die ik van een vriend van mijn moeder kreeg.

Sinds 2003 bouwde ik aan een carrière in prijswinnend Engelstalig kort werk, met name in de genres science fiction en fantasy. Mijn Nederlandstalige carrière nam een aanvang in 2013, toen uitgeverij LINK mijn korte science fiction-verhalen Ontmoeting met Vormgever en Mashup uitgaf in hun Short Fiction-reeks.

In augustus 2020 verscheen mijn eerste Nederlandstalige spannende verhaal Wiegelied. In februari 2021 debuteer ik bij De Boekerij met mijn thriller Klaverblad.

Ik word in Nederland vertegenwoordigd door Maarten Boers Literary Agency. Neem contact op via de Contact-pagina.