Archieven

Wegleggen is geen optie

Het boek is ongelooflijk spannend en laat je niet los. Wegleggen is geen optie. Het verhaal zo pakkend dat je het liefst in een ruk wil doorlezen en tegelijk niet wil dat het boek uit is. Ik heb een nieuwe favoriete schrijver ontdekt!

Prachtig plot

 Prachtige plot… no-nonsense en met veel kennis van zaken… hoofdpersonen van vlees en bloed.

Meegezogen

Je wordt volledig in het verhaal meegezogen, het verhaal is spannend van begin tot eind.

Geslaagde leeservaring

Goed geschreven, spannend en met een bevredigend slot zorgt deze tweede thriller van Floris Kleijne voor een geslaagde leeservaring.

Beste thrillerschrijvers

Floris Kleijne heeft met Kleinste kwaad laten zien dat hij zich mag scharen bij de beste Nederlandse thrillerschrijvers. Het is een thriller die vanaf het eerste moment de lezer bij de lurven pakt en niet meer loslaat.

 

Leest heerlijk

 Vanaf de eerste pagina is het moeilijk om het boek aan de kant te leggen. De schrijfstijl van Floris Kleijne leest heerlijk, is erg beeldend en to the point.

Zeer goed verhaal

Floris Kleijne weet het zeer beeldend over te brengen. Je voelt mee met de kinderen en met de ouders, en het verdriet en machteloosheid voel je tijdens het lezen. De spanning is in het gehele verhaal aanwezig en nam naar het einde toe alleen maar toe. Een zeer goed verhaal; de angsten als je kind ontvoerd is en je niet weet waar hij of zij is, wordt zeer goed verwerkt.

 

Steengoed

Klaverblad is echt steengoed. Iedere keer als ik denk dat ik weet hoe het in elkaar zit, komt er weer een plotwending, die me weer laat inzien dat ik compleet verkeerd zit. De hoofdpersonages Zorah en Roelant zijn ontzettend goed uitgewerkt en vooral voor Zorah heb ik meteen een zwak. Klaverblad heeft de Schaduwprijs 2021 gewonnen en dat is volkomen terecht.