Klaverblad

Cover Klaverblad 3DThriller, Boekerij, 18 februari 2021, o.a. gesigneerd verkrijgbaar op mijn website. Lees de reacties.

WINNAAR SCHADUWPRIJS 2021
Longlist Gouden Strop 2021
Shortlist MAX Bronzen Vleermuis 2021

‘Liefje,’ zegt ze, heel zachtjes, zo zachtjes dat het fluisteren heet. Ze doet haar ogen even stijf dicht. ‘Nu moet je héél goed verstoppertje spelen. Je moet hier stil blijven zitten en helemaal niks zeggen.’

Lees hier alvast de flaptekst:

Klaverblad is geïnspireerd op de Klimop-zaak, de grootste vastgoedfraudezaak in de Nederlandse geschiedenis.

Zorah was vijf toen haar vader haar moeder doodsloeg met een bijl. Vijfentwintig jaar later is ze een zeer succesvolle consultant die op het punt staat de deal van haar leven te sluiten. Tot ze een bericht krijgt met een afbeelding van een bloederige bijl.

Wat heeft het bericht te betekenen? Wie weet er van Zorahs verleden af? En is de timing toevallig, of zijn Zorahs privé- en zakelijke leven onlosmakelijk met elkaar verbonden? Om haar vele vragen te beantwoorden, neemt Zorah privédetective Roelant in de arm. Maar is Roelant wel wie hij beweert te zijn, of brengt hij Zorah alleen maar verder in gevaar?

Met rake zinnen, niet-aflatende spanning en zijn eigen achtergrond in de corporate consultancy, vertelt Kleijne het angstaanjagende verhaal van een sector die tot alles in staat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.