Eindsprint dag 2 – Lekker op gang

To Do is alles wat ik nog moet reviseren. In Progress had ik onderhanden toen ik vandaag stopte. New material zijn extra scenes die voor de revisie nodig waren. Revised Draft is waarschijnlijk klaar maar moet ik wellicht nog op terugkomen. Final Draft blijf ik in principe verder van af, tenzij op basis van redactionele feedback.

De revisie-eindsprint van Kleinste kwaad kwam vandaag lekker op gang. Dat het in alle opzichten een makkelijker dag was hielp zeker mee; dat ik van 9:00-14:00 helemaal niets anders hoefde te doen (behalve — oeps, vergeten — de was), was doorslaggevend.

Het leukste van het werk van vandaag was toch wel het toevoegen van twee nieuwe scenes, eentje waarin Roelant probeert een drone te achtervolgen door Rivierenland, en eentje waarin Zorah bruikbaar antwoorden probeert te ontlokken aan twee dronken studentes.

17.000 woorden gereviseerd (van In Progress en To Do naar Revised Draft), 1.500 nieuwe woorden onderhanden genomen (In Progress), 1.400 woorden nieuw proza geschreven (New material).

Morgen meer meters maken!