Mijn tweede boek: ‘Kleinste kwaad’!

Kleinste kwaad, de opvolger van Klaverblad, waarin je kan lezen hoe het Zorah Thijssen en Roelant Onderwater vergaat na de stormachtige afloop van mijn eerste boek, ligt in mei 2023 in de winkels. Hierbij alvast een sneak peek: de cover, de titel en de blurb!

Detective Roelant Onderwater heeft het criminele circuit voorgoed vaarwel gezegd. Vanaf nu neemt hij alleen nog koosjere zaken aan, zo heeft hij zijn partner Zorah beloofd. Maar dat voornemen blijkt lastiger vol te houden dan verwacht. Als hij een telefoontje ontvangt van Ko, een drugshandelaar bij wie Roelant in het krijt staat, kan hij onmogelijk nee zeggen. Ko’s dochter is ontvoerd en blijkbaar zijn de levens van nog vijf andere kinderen in gevaar. Roelant bijt zich vast in de zaak, maar besluit Zorah buiten schot te houden.

Zorah Thijssen worstelt al twee jaar met de nasleep van de zaak waarbij ze Roelant ontmoette, maar die ook haar carrière en haar gedroomde toekomst verwoestte. Als de ouders van een ontvoerd meisje haar hulp inroepen, grijpt ze die kans dankbaar aan. Halsoverkop stort Zorah zich op de zaak, maar daarmee zet ze meer op het spel dan ze beseft.

Zo begint een race tegen de klok tegen een gewetenloze, onzichtbare vijand, met de levens van zes onschuldige kinderen als inzet.

Eén reactie op “Mijn tweede boek: ‘Kleinste kwaad’!

  1. Klinkt erg spannend en leuk om het vervolg van Klaverblad met Zohra en Roelant te volgen.
    Succes 🤞

Reacties zijn gesloten.