Two-Book Deal!

Het is zover: vandaag hebben Boekerij en ik getekend* voor twéé vervolgen op Klaverblad! Ik laat nu nog even niks los over de inhoud van de boeken, maar wees gerust: een tipje van de sluier van boek 2 wordt heel binnenkort opgetild. Wel kan ik alvast verklappen dat Zorah en Roelant hun opwachting weer maken; hun verhaal gaat verder!

* Vanwege corona hebben we het tekenen helaas digitaal moeten doen, maar zodra het kan, plakken we er nog een feestelijk moment aan vast.

3 reacties op “Two-Book Deal!

 1. Hallo Floris, Jouw boek Klaverblad vond ik erg goed. Aan het einde van het boek las ik een voorproefje van het volgende boek, Kidnap. Ik wilde het meteen kopen om verder te lezen, maar ik kon het nog niet terugvinden. Weet je al wanneer het boek uitkomt? Alvast bedankt, ben benieuwd! Groetjes, Suzanne

  1. Hoi Suzanne,

   Fijn dat je Klaverblad goed vond! Helaas duurt het nog een jaartje voor je Kidnap helemaal kan lezen; we mikken op het voorjaar van 2023. (Het is helaas een traag proces, een boek maken, zeker omdat ik het schrijven naast mijn ‘day jo’ doe.) Je kan intussen wel verder lezen in de losse korte verhalen Wiegelied en Zomerfeest bij gaslicht, en via mijn .com-website kan je ook nog een paar dozijn Engelstalige SF- en fantasyverhalen vinden. En verder kan je een schrijver geen groter plezier doen dan met sterren en/of recensies hier of daar…

   Groet,
   Floris Kleijne

   1. Bedankt voor je reactie Floris. Heel veel succes met schrijven! Ik wacht geduldig af..:) Groeten, Suzanne

Reacties zijn gesloten.